Stress

23-01-2018

Hoi mooie (b)•levers,

Super leuk dat jullie weer meelezen met mijn blog!

Ik wil het dit keer hebben over stress we hebben er allemaal vaak last van .?
Op je werk wordt de druk opgevoerd, je hebt thuis een gezin waar je de beste en leukste papa of mama en partner wilt zijn, je moet sporten en je sociale contacten wil je ook graag onderhouden en zo kan ik nog wel een aantal dingen opnoemen die stress kunnen veroorzaken.
Wanneer je stress hebt, voel je dit in je lichaam.
Je gaat zwaarder ademhalen, je hart gaat sneller kloppen en misschien ga je wel allemaal rampscenario’s bedenken en ga zo maar door! En voor je het weet heb je een burn-out…

Ook mij is dit overkomen, een aantal jaren geleden. Ik kreeg allemaal vage klachten, ik was elke maand verkouden, raakte zomaar mijn stem kwijt, ik at slecht en slapen, daar deed ik al helemaal niet meer aan.

Wat kun je nu eigenlijk allemaal doen tegen stress of er in ieder geval voor zorgen dat je je bewust wordt van je stress level.
* Ga lekker naar buiten om te wandelen. Buitenlucht is zo fijn en vooral het bos of de zee. (De zee is mijn favoriet. De mensen die mij goed kennen weten dat je mij daar nog meer van laat stralen ?)
* Mediteren is enorm fijn. Het is wel even oefenen want het gaat niet vanzelf. Ik mediteer zelf 2 uur per dag en geloof me, dat is een elke keer weer feestje. ?
* Maak een afspraak met je favoriete masseur of masseuse ?! Kies voor een [b]•leving bijzonder en plan dat direct door in je agenda.

Je bewust worden van stress of spanning in je lijf en gedachtes, gaat niet vanzelf maar met kleine stapjes.
Ik hoop dat ik je daarbij, met een oprechte aanraking, mag helpen.
Want één ding weet ik zeker, als je lief bent voor jezelf, kom je dichter bij je gevoel en intuïtie. Iets wat een enorme [b]•leving zal zijn.

Liefs,
Joyce

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *