Over jou & mij

Voel je lijf en laat het spreken!

Praktijk B-leef

Joyce van Erp

Welkom bij [B]•leef!
Wij geloven erin dat iedereen echt contact kan maken met zijn eigen lijf en in staat kan zijn om te luisteren naar wat je lijf je vertelt.

Ik ben Joyce van Erp en heb [B]•leef om deze reden opgericht.
Toen ik tijdens mijn opleiding als schoonheidsspecialiste in aanraking kwam met massages wist ik het gelijk: Dit is mijn passie! De keukentafel werd van de muur getrokken en de tuinkussens werden gebruikt als massagebank.
Nadat ik wat ommetjes heb genomen in mijn leven werd mij toch echt heel snel duidelijk dat de 3 elementen om dichter bij jezelf te kunnen komen, massage, yoga en bewustwording bij mij hoorden. En vooral waar ik heel blij van wordt!

Na het afronden van mijn opleiding en specialisatie in Yoga ben ik mij nog meer gaan verdiepen in de holistische wereld in combinatie met yoga. Dat gaf ook mij de bewustwording die nodig was om echt contact te maken met mezelf

[B]•Leef bewustwording van lichaam & geest

Herken je ook dat het dicht bij jezelf blijven
In deze mooie moderne wereld een enorme uitdaging is?
We vangen zoveel prikkels op dat je vaak vergeet hoe je lijf voelt en nog belangrijker: ‘Waar je gedachten heen gaan’.
En dat terwijl je lichaam zulke mooie signalen afgeeft!
Je gedachten nemen vaak de overhand in jouw hele zijn. Het dichtbij jezelf blijven en komen is dan ook echt een kunst op zich en wij kunnen je hierbij helpen.

Bij [B]•leef doen we dat op een bijzondere manier, door middel van het prikkelen van al je zintuigen met o.a. geur, muziek en beweging op bijzondere locaties brengen we je weer in contact met jezelf.

We bieden massages, adem en yoga waardoor je je lijf weer gaat voelen en de mist in je hoofd weer de mooiste heldere zon wordt.

Praktijk B-leef
Cannot call API for app 591315618393932 on behalf of user 10222344393629503

Volg mijn [b]•levingen op social media!