29-12-2017

Hallo lieve [b]•levers,

Jeetje, wat vind ik dit spannend!
Mijn eerste blog en dat nog net op het randje van het oude jaar.
Voor mij een mooie start van 2018 maar ook een hele mooie terugkijk op 2017.

Ik ga even een momentje stilstaan bij 2017. Wat een jaar… een jaar waarin [b]•leef echt, echt, echt van start is gegaan. Een jaar waarin ik onwijs veel mooie verhalen te horen heb gekregen, sommigen die mij tranen toe roerden maar ook verhalen waarbij we heerlijk hebben gelachen!?
Ook een jaar waarbij ik nog meer met mijn handen in de olie kon gaan om jullie een pracht [b]•leving te geven, en hem daarmee ook zelf mocht ondergaan. ??

Met kleine stapjes kom ik erachter wat ik echt leuk vind om te doen. Het ondernemen, mensen aanraken, avonturieren en het allerleukste vind ik mensen liefhebben en dicht bij hun gevoel komen en niet te vergeten dit gevoel ook terug- en meegeven. Wat is het toch elke keer een kadootje om te mogen doen. ☺

Ik besef me steeds meer dat ik een enorme bofbil ben en dat ik zoveel meer wil bereiken met mijn [b]•levingen. En dat gaat me zeker lukken met alle mooie en lieve mensen om me heen! Wat ben ik dankbaar dat jullie mij steunen en mij in mijn toverkracht ? laten staan.

Vanaf nu ga ik elke maand een stukje schrijven over [b]•leef, de massages en wat hier allemaal bij komt kijken.
Mega spannend vind ik het…☺

Lieve [b]•levers…
Ik wens jullie een fijne jaarwisseling!! 2018 wordt een onwijs mooie jaar waarin de energie heel anders zal zijn.✨⭐
Ik heb jullie lief! ?

Tot de volgende [b]•leving
Liefs,
Joyce